O nama

Rotim Medical Centar

Rotim Medical Centar je boutique klinika koja se brine o Vašem osmijehu i zdravlju. Nudimo širok spektar usluga, uključujući implantologiju, ortodonciju, estetsku stomatologiju, ali i estetsku medicinu.

Brojimo više od 30 godina rada, što našu Ro-team priču baca u ponosno 4. desetljeće postojanja. Svega toga ne bi bilo da nije bilo našeg doc. dr. sc. Željka Rotima i njegove vizije.

 

Osnovani smo 1992. godine, od strane doc. dr. sc. Željka Rotima, osnivača i predsjednika Hrvatskog društva za estetsku medicinu, stručnog društva Hrvatskog liječničkog zbora. Dr. Rotim predsjednik je organizacijskog i znanstvenog odbora dva velika zdravstvena kongresa „Croatian Esthetic Medicine Symposium“ te „Zdravlje i zdravstvena zaštita – FUTUR Z“.
Kao veliki zaljubljenik u anti-aging i nekirurške metode estetske medicine, dr. Rotim je redovni pozivni predavač na domaćim i međunarodnim kongresima te organizator, ovlašteni edukator i medical trainter za anti-aging medicinu u Hrvatskoj. Ljubav prema znanosti dovela je dr. Rotima do osnivanja programa „Nekirurške metode estetske medicine – Aesthetic Academy“ u sklopu poslijediplomskog obrazovanja Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

 

Kao rezultat predanosti ovomu polju, osnivač je i ravnatelj Ustanove za obrazovanje „Medicinsko Estetsko Inovacije – MEI“ koja se bavi edukacijama iz područja anti-aging estetske medicine koje rado zovemo našim prvim susjedima.
RMC stoji na usluzi svim sadašnjim i budućim pacijentima, kao i kolegama iz struke koji se žele početi baviti ili unaprijediti svoje znanje iz područja nekirurških metoda estetske medicine.

 

Naš mali, ali srcem i znanjem, veliki tim vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, posvećen je Vama s individualnim pristupom i fokusom na pacijenta.
Koristeći najsuvremeniju tehnologiju, materijale i metode, naš posao je osigurati Vam najkvalitetniju uslugu.

 

Naš cilj je da se svaki pacijent osjeća sigurno u našim rukama, a osjećaj ugode i opuštenosti pacijenta stavljamo na prvo mjesto.

 

Tu smo za Vas – Vaš osmijeh je naša briga!

RMC