Medicinska limfna drenaža

Stres, sjedilački način života i zanemarivanje vlastitog zdravlja ostavljaju tragove na vašem tijelu. Koliko puta ste čuli ili sami rekli da su Vam ʺteškeʺ i umorne noge? Bolne i otečene? Primjećujete celulit na mjestima gdje ga prije nije bilo i popucane kapilare?

Medicinska limfna drenaža predstvalja suvremenu metodu poticanja prirodne cirkulacije tjelesnog limfnog sustava i potpomaže održavanju ravnoteže krvnog sustava i limfe. Drenažom se potiče funkcija cijelog limfnog sustava te se brže iz tijela izlučuju štetne tvari i suvišna tekućina. Nakon tretmana se osjećate opuštenije, a osjećaj otečenosti, težine i boli nestaje.

Osim na limfni sustav, tretmanom limfne drenaže djelujemo i na mišićni sustav (relaksacija), ubrzava se krvna cirkulacija i opskrba kisikom, djeluje se na probavni trakt te na kožu (poboljšanje tonusa).

ESTETSKI UČINCI

  • redukcija celulita

  • oblikovanje tijela

  • poboljšanje elasticiteta i tonusa kože

  • regenracija i detoksikacija

NA KOJI NAČIN BTL – 6000 LYMPHASTIM DJELUJE?

Lymphastim djeluje prema načelu isprekidane zračne kompresije. Tretman se provodi kroz kompresiju nogavica napunjenih zrakom. Ispunjavanje pojedinih komora polagano napreduje kroz nogavicu i stvara nježne valove na određeno područje. Upuhivanjem zraka stvara se pritisak na određene dijelove tijela čime se nakupljena međustanična tekućina vraća nazad u krvotok.

Priprema za tretman limfne drenaže ne postoji. Tretman je bezbolan i učinkovit, a osim kod zdrave populacije gdje se koristi zbog unaprijeđenja psihofizičkog zdravlja i postizanja zadovoljavajuće estetike, te detoksifikacije i regeneracije organizma, limfnu drenažu koristimo i kod onkoloških pacijenata, kroničnih edema, gihta, posttraumatske njege, dijabetske angiopatije, neuralgije i neuropatije, ispravka loše izvedene manualne limfne drenaže.

Klijenti koji dolaze na tretman medicinske limfne drenaže sat i trideset minuta prije i poslije tretmana ne smiju konzumirati kavu, te je potrebno sa sobom nositi čisti donji dio trenirke ili tajice te čiste čarape.

U Rotim Medical Centru limfnu drenažu proporučamo klijenticama koje dolaze na tretman oblikovanja tijela BTL Exilis Elite-om (tu link za Exilis) i žele postići najbolje moguće rezultate.

Cijene pogledajte na linku – CJENIK.

Sve dodatne informacije možete saznati kod našeg tima pozivom na broj 01 2004 674, putem maila: info@ordinacija-rotim.hr ili ostavite podatke u našoj kontakt formi.

Brzi upit o usluzi
Ispunite sva obavezna polja, hvala!