Koncept SGS implantata

SGS Dental Implant System su visokokvalitetni implantati, sa najboljim mogućim omjerom cijene i vrhunske kvalitete, te u stomatološkoj struci predstavljaju simbol kliničkog uspjeha zubnih implantata.

Glavna filozofija i vodilja SGS-a je da pacijenti trebaju i zaslužuju visokokvalitetne inovativne implantate po pristupačnim cijenama i vrhunskoj kvaliteti proizvoda.

Implantati obrađeni aluminij-oksidom izrađuju se u njemačkom DOT Institutu, koji osigurava visoku kvalitetu površinske obrade. Sa ovom, tzv. BONIT površinskom obradom, implantat nakon jetkanja dobiva sloj kalcijevog-trifosfata. Ovaj bioaktivni mikrosloj značajno ubrzava proces oseointegracije. Trenutna ponuda proizvoda je rezultat dugogodišnjih istraživanja i unaprijeđivanja, zahvaljujući čemu osiguravamo optimalna rješenja za sve kliničke slučajeve. Implantati su izrađeni od titana (Ti-6Al-4V ELI),  a postoje 2 različita tipa, s obzirom na način površinske obrade. 

DOŽIVOTNA GARANCIJA

SGS kompanija daje doživotno garanciju na svoje implantate ako dolazite na redovne kontrole i preglede 1 godišnje od dana ugradnje.