Estetska stomatologija

IZRADA VRHUNSKIH ESTETSKIH CIRKON KRUNICA U 24 SATA !!!

NOVA PONUDA U ORDINACIJI ROTIM

Poštovani pacijenti, među prvima u Hrvatskoj Vam predstavljamo novi materijal na tržištu, translucentni cirkon Zenostar Zr Translucent.

Cirkon je materijal koji se do sada upotrebljavao za izradu mostnih konstrukcija i baze za cirkon keramičke krunice.

Dobre strane su mu što je potpuno biokompatibilan, na njega se ne javljaju alergije, bijele je boje i vrlo visoke tvrdoće (1400 MPa) i kao takav mogao je zamjeniti metal kod klasičnih metal keramičkih mostova i krunica.

Time su se eliminirale loše strane metala kao što su tamnjenje zubnog mesa i vidljivost ružnih metalnih rubova uz zubno meso.

Zbog svoje bijele boje i neprozirnosti, nije se mogao koristiti za izradu cijelih zubi i kao takvome mu je upotreba bila ograničena,a u prilog mu nije išla ni njegova vrlo visoka cijena.

Zenostar Zr Translucent mjenja te nedostatke.

Zbog svoje visoke translucencije i širokog izbora boja te mogučnosti bojanja i karakteriziranja od strane ruke dentalnog tehničara, ovim cirkonom mogu se izraditi zubi u punom obliku, bez dodatne upotrebe keramike.

Takvi cirkonski zubi ujedinjuju lijep i prirodan izgled potpune keramike i visoku tvrdoću cirkona i takve krunice su, mogli bismo reči, neslomljive. Na cirkon ne postoji nikakva reakcija tkiva i zbog svoje biokompatibilnosti ne uzrokuje upale zubnog mesa.

Izrađuju se u novim vrlo preciznim CAD/CAM strojevima tvrtke Wieland koje imaju sposobnost proizvesti zube vrlo visoke preciznosti i estetike. Ovim novim materijalom bi se u potpunosti mogao iz upotrebe izbaciti metal keramiku i po vrlo pristupačnoj cijeni omogučiti Vam dobivanje osmijeha o kakvom ste oduvijek sanjali.

POGLEDAJTE GALERIJU RADOVA