RMC BLAGDANSKI BLOG

RMC BLAGDANSKI BLOG

Na početku bloga i kraju ove godine odlučili smo Vam se zahvaliti na svim lijepim stvarima koje su naš Rotim Medical Centar pratile kroz 2017. godinu. Ova godina je za Rotim Medical Centar bila uzbudljiva; tim se proširio te postao bogatiji mladim ambicioznim ljudima koji svojom empatijom i osjećajem za posao oduševljavaju pacijente, uveli smo brojne novitete, proširili svoje djelovanje na estetiku tijela, otvorili edukacijski centar, sudjelovali smo u organizaciji brojnih kongresa u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu te smo sa velikim veseljem proslavili 25 godina uspješnog rada.

Za kraj smo se odlučili napraviti popis tertmana koje naši dragi pacijenti najčešće traže u blagdansko vrijeme kako bi osvježeni i blistavi ušli u novu godinu.

Exilis Elite – odlučite se za minus 5!

Jeste li znali da smanjenjem tjelesne težine za samo 5% značajno smanjujete rizik od bolesti povezanih s prekomjernom težinom kao što su šećerna bolest i srčane bolesti?

Jedna od novosti u RMC-u od ove godine je i širenje djelatnosti na estetiku tijela. Exilis Elite tvrtke BTL najbrži je i najsnažniji medicinski uređaj za neinvazivno i bezbolno uklanjanje masnih naslaga i oblikovanje tijela, a u kratko vrijeme je postao jedan od popularnijih tretmana u našem Centru. Zašto? Svi znamo što nosi zimsko vrijeme. Božićni domjenci, stres, promjena svakodnevne rutine, emocionalna opterećenja – vaga Vam obično u ovom periodu nije najbolji prijatelj. Većina istraživanja pokazuje da zimsko vrijeme donosi i porast tjelesne težine, u prosjeku od 0.5 do čak 5 kilograma. Vi se odlučite za minus 5!

Botox – lijek, toksin, eliksir mladosti?

Botoks je danas jedan od najuspješnijih anti-age tretmana, i izvrsno sredstvo za prevenciju bora. Ključan je individualni pristup, prilagođavanje dobi pacijenta, crtama lica i prirodnoj mimici. U stručnim i iskusnim rukama, rezultati su prirodni i brzi.

Sve želimo pune usne i naglašene jagodice

Hijaluronski fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Nekoliko je razloga velikog porasta popularnosti filera – to su njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, jednostavna i bezbolna primjena, te minimalne komplikacije. Uz vrhunske Teosyal filere u jednom danu i bez oporavka ispunite si želju. Putene usne za nezaboravni novogodišnji poljubac, ne zvuči loše?

 

Uklanjanje zubnog kamenca i pjeskarenje

Zapamtite! Zubni kamenac ne štiti zube (što često čujemo). Uklanjanjem zubnog kamenca preveniramo bolesti zubnoga mesa, a pjeskarenjem uklanjamo tragove najdražih poroka (kava, vino).

Biserno bijeli zubi

Izbjeljivanje zubi jedan je od najčešćih estetskih zahvata u stomatologiji. Ja bih još svjetlije! (i ovo često čujemo). Kao i u svemu i ovdje budite umjereni. Više o zahvatu saznajte na https://goo.gl/uYsG2D.